fbpx

Sæby Mureren Tlf. 98 46 23 00

FLISER OG KLINKER 

I både køkken og badeværelse er fliser og klinker tit det sidste finish, og det er derfor vigtigt med et flot slutresultat. Drømmer du eksempelvis om et nyt badeværelse, så har vi kompetencerne til at lave det! Uanset om det er husets største eller mindste badeværelse, der skal moderniseres, så har vi helt sikkert prøvet det før- og derfor kan vi give dig præcis det badeværelse, du ønsker dig. 

Som murere har vi en stor faglig stolthed i præcist og kvalitetsbevidst arbejde. I forbindelse med opsætning eller nedlægning af nye fliser/klinker på badeværelset – men også i alle huset’s andre rum. 

Ligesom vores andre mureropgaver lægger vi vægt på kundens ønsker og behov og strækker os meget langt for at opfylde netop dine drømme om et nyt, moderne og funktionelt badeværelse. Et færdigtegnet projekt er ingen betingelse for, at vi kan komme i gang med dit nye badeværelse – vi deler gerne ud af vores ekspertise og erfaring. 
Husk at vi også gerne klarer reparation eller skiftning af fliser eller klinker overalt i huset efter for eksempel vandskade. 

Vi har blandt andet erfaring med: 

  • Badeværelsesfliser 
  • Entrefliser 
  • Køkkenfliser 
  • Vægfliser 
  • Industri 
  • Storkøkkenfliser 

 

Inspiration til et nyt badeværelse 

Kig gerne i vores galleri for at se eksempler på de badeværelser vi allerede har lavet. Husk at Sæby Mureren ApS har lang tids erfaring med badeværelser og derfor gerne bidrager med idéer til funktionelle og flotte løsninger hvis I ønsker det 

 

 

INDHENT TILBUD 

Kontakt os på telefon +45 40 79 23 00, hvis du ønsker et resultatorienteret samarbejde med en professionel murer i nærheden af Sæby. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Send mail